Koti > Tuotteet

Osta Lempeää kaukolämpöä

Tuotamme sen lähimetsien hukkaenergialla. Eli kaikella sillä, mitä metsätalouden sivutuotteena syntyy. Näin tuotettu kaukolämpö on ympäristöystävällistä, se työllistää ja pitää eurot täällä omassa maakunnassamme.

Lempeä ilmastoteko​

81 % lämmöstämme on peräisin järvisuomalaisen metsätalouden sivuvirroista eli lähimetsien hukkaenergiasta. Toimitusvarmuuden vuoksi käytämme hakkeen lisänä turvetta sekä pienen määrän öljyä.

Kompensoimme öljyn käytöstä syntyvät hiilipäästöt istuttamalla vuosittain 10–20 hehtaaria uutta metsää. Lisäksi olemme sitoutuneet luopumaan turpeesta vuoteen 2023 mennessä. Lempeä on lämpöä sinulle!

Valitse kahdesta vaihtoehdosta:

Lempeä Lämpö

Järvisuomalainen kaukolämpö on vaivaton ja luotettava tapa pitää koti tai koko kiinteistö lämpimänä! Lempeä on aina tuotettu tehokkaasti ja ympäristöä kunnioittaen.

Lue lisää »

Lempeä Jousto

Lempeä Jousto on hyvä vaihtoehto kun haluat alentaa kustannuksiasi ja täydentää kaukolämpöä vaihtoehtoisilla lämmönlähteillä – esimerkiksi takkaa tai leivinuunia lämmittämällä.

Lue lisää »

Lisäpalvelumme:

Lempeä Älylämpö

Säästä energiaa ja rahaa mukavuudesta tinkimättä – sopiva lämpötila kun olet paikalla, hieman viileämpi kun olet poissa.

Lue lisää »